Tarik Yaagoub

Docent minor Wiskunde/Scheikunde/Scheikunde

Mijn naam is Tarik en ik ben een enthousiaste student Bio-farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Ik geef al meer dan 2 jaar bijles in de vakken wiskunde B, natuurkunde en scheikunde.

Ik heb een passie voor exacte wetenschappen en ik ben ervan overtuigd dat ik deze passie kan overbrengen op anderen. Ik begrijp dat wiskunde, natuurkunde en scheikunde soms uitdagend kunnen zijn, maar ik geloof sterk in het idee dat met de juiste begeleiding en een positieve instelling iedereen deze vakken kan begrijpen en er plezier in kan krijgen.

Ik vind het belangrijk om een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving te creëren, waarin jullie je op je gemak voelen om vragen te stellen en eventuele struikelblokken te bespreken.

Neem gerust contact met me op om een kennismakingsgesprek te plannen, waarin we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste van dienst kan zijn.


Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Tarik Yaagoub. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Tarik Yaagoub u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Tarik Yaagoub:

× Hoe kan ik je helpen?