Annick van Blerkom

Docent minor Wiskunde b, Nederlands, Engels en Biologie

Ik heb in het verleden al vaak bijles gegeven en ik vond dit altijd heel erg leuk om te doen. Toen ik vorig jaar naar de Verenigde Staten verhuisde, had ik besloten even te stoppen met bijles geven omdat ik mij volledig wilde focussen op mijn studie Natuurkunde/Biologie en mijn hockeyteam. Dit jaar is mijn tweede jaar op Bryn Mawr College en ik mis bijles geven, omdat ik het altijd heel erg leuk vond om anderen te inspireren in vakken die ik ook leuk vind. Ik ben alleen maar beschikbaar om online bijles te geven en zal dit, zelfs met het tijdsverschil, op veel verschillende momenten in de week kunnen doen.  

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Annick van Blerkom. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Annick van Blerkom u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien.

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Annick van Blerkom:

× Hoe kan ik je helpen?