Hoe werkt het

Zoek een docent

Op de beginpagina kan worden gezocht op het vakgebied waar u bijles in zoekt. Ook kan daar gezocht worden op postcode als u iemand in de buurt wilt hebben. Via de knop docenten kunt u scrollen tussen de docenten die eventueel geschikt zijn voor de les.

Docent gevonden?

Klik op de docent die uw voorkeur heeft. Vul het contact formulier in. Vul uw naam in. Vul uw emailadres in. En typ daarna het bericht in dat uw bijles docent moet weten over de bijles. Het is vervolgens aan de docent om een reactie te sturen voor de bijles. Houd daarbij ook uw spammail in de gaten, daar kan deze ook in belanden. U kunt nu een afspraak maken wanneer het uitkomt om de bijles te volgen.

Hoe verder...

Is de bijles afgesproken op de juiste dag en tijdstip? Dan kunt u nu op het profiel van de docent, via de code, eenvoudig met uw telefoon de betaling voldoen. Is de stof voldoende eigen gemaakt? Dan zit u verder niet aan lespakketten vast. Zo simpel is dat.

Online les?
Onderaan de pagina van de docent is een knop met 'online les'. Als u daarop klikt, kunt u een online les volgen. Vergeet niet nog even op de blauwe knop met 'Nu deelnemen' te klikken. U kunt nu een online les van de docent volgen. Verder moet de volume op de juiste stand staan en zorg ervoor dat de camera aan staat.

× Hoe kan ik je helpen?