Daantje Magis

Docent minor Nederlands, Engels, Maatschappijleer, (kunst)Geschiedenis en Filosofie

Hallo! Mijn naam is Daantje en ik zou graag helpen bij het beter begrijpen en resultaten behalen bij de vakken Nederlands, Engels, Maatschappijleer, (kunst) Geschiedenis en Filosofie! Ik geloof in een persoonlijke aanpak en wil jou graag het beste helpen op de manier die jij fijn vindt. Ik hoop je snel te kunnen helpen! 


Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Daantje Magis. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Daantje Magis u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien.

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Daantje Magis:

× Hoe kan ik je helpen?