Dina Magdy

Docent major Frans en Arabisch

Ik heb een bacheloropleiding in het universitair onderwijs afgerond. Als specialisatie rechten. Arabisch is mijn moedertaal maar al mijn studies zijn in het Frans aangeboden.
Ik geef les in de Franse en Arabische talen en ken daarvan de basis gedetailleerd.Ik kan makkelijk communiceren met studenten van alle leeftijden.Een sterke band kunnen opbouwen tussen mij en mijn studenten, daar ben ik goed in.Vanaf 2013 heb ik de Franse taal in Egypte (Franse Hoge FLE) gegeven aan kinderen tot basisschoolleerlingen, voorbereidende en middelbare scholieren van Franse scholen, en de Franse taal (2e taal) aan leerlingen van Engelse scholen, in privélessen tot 2021. Ook gaf ik online Franse taallessen voor volwassenen.Ik heb twee jaar op de school (Roots) in Egypte gewerkt en ik ben al 9 jaar lerares Frans in verschillende talencentra.

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Dina Magdy. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Dina Magdy u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Dina Magdy:

× Hoe kan ik je helpen?