Evangeline Bergmans

Docent major Nederlands, Duits, Geschiedenis, Aardrijkskunde

Hoi, mijn naam is Evangeline en ik geef al enkele jaren Duits in zowel de onderbouw als de bovenbouw. Ik kan jou ondersteuning geven in de vakken Nederlands, Duits, Geschiedenis en Aardrijkskunde. Denk hierbij aan samen de stof eigen maken en samen oefenen met het toepassen van de leerstof, zodat jij helemaal bent voorbereid op jouw toets. Ik vind het belangrijk dat leerlingen op hun eigen manier kunnen leren. Ik pas de ondersteuning dan ook graag op jou als individuele leerling aan. 

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Evangeline Bergmans. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Evangeline Bergmans u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Evangeline Bergmans:

× Hoe kan ik je helpen?