Janny van Huizen

Docent minor Taal, Spelling, Biologie en Godsdienst  

Graag zou ik bijles willen geven in de vakken biologie, godsdienst, taal en spelling. Ik werk al jaren in de zorg als verpleegkundige en weet zodoende veel van biologie. Ook geef ik, als vrijwilliger, godsdienstles aan tieners, wat ik erg leuk vind en hoop op deze manier, via bijles geven nog meer jongeren te kunnen helpen. Ik zou graag bijles geven aan jongeren van de basisschool of het lager voortgezet (speciaal) onderwijs, daar heb ik de meeste ervaring mee.

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Janny van Huizen. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Janny van Huizen u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Janny van Huizen:

× Hoe kan ik je helpen?