Judy Almustafa Alali

Docent minor Arabisch, Nederlands en Engels

Beste lezer, Ik ben Judy en zit in de derde klas van het gymnasium op Norbertus. Ik ben vastberaden om mijn academische vaardigheden te delen en te helpen bij het overwinnen van eventuele uitdagingen in verschillende vakken; Op voorwaarde dat jij mij vertelt wat jij precies moeite mee hebt. Ik geloof in de kracht van onderlinge ondersteuning en ik wil mijn tijd en kennis gebruiken om anderen te laten slagen. Ik kijk ernaar uit om te praten over hoe ik kan bijdragen aan jouw academische verbetering. Groetjes, Judy Almustafa Alali

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact:

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Judy Almustafa Alali. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Judy Almustafa Alali u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Judy Almustafa Alali:

× Hoe kan ik je helpen?