Samir Aoulad Si Amar

Docent minor Rekenen, Engels, Nederlands, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Biologie

Hé daar,
Ik ben Samir, 24 jaar oud, en ik studeer op het hbo in Rotterdam. 
Ik bied bijles aan in verschillende vakken, waaronder Engels, Nederlands, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Biologie en zelfs Rekenen. Dus, als je hulp nodig hebt met een van deze vakken, dan ben ik er voor jou. 
Leren hoeft niet saai te zijn, en ik ben hier om het interessant en begrijpelijk te maken. Of het nu gaat om het ontcijferen van Shakespeare's Engels of het begrijpen van de stromingen in de geschiedenis, we gaan het samen aanpakken.
Laten we de leerervaring persoonlijk maken. Vertel me waar je mee worstelt, en ik zal je helpen slagen. Heb je vragen of wil je een bijlesafspraak plannen? Stuur me gerust een berichtje!

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Samir Aoulad Si Amar. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Samir Aoulad Si Amar u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Samir Aoulad Si Amar:

× Hoe kan ik je helpen?