Sarah Bouanan

Docent major NT2, Nederlands en Arabisch

Beste leerling,
Vind je het lastig om een nieuwe taal te leren? Zie je soms even door alle bomen het bos niet meer? Niet getreurd, je bent echt niet de enige! Als taaldocent weet ik uit ervaring hoe lastig het soms kan zijn om je nieuwe taalvaardigheden eigen te maken. Desondanks kan ik je vertellen dat er verschillende mogelijkheden zijn om sterker in een nieuwe taal te worden! Ik wil je daar graag bij helpen; dit doe ik stap voor stap met oog voor de manier waarop jij graag leert en dingen onthoudt. Ik ben er om je te begeleiden, je tips te geven en uit te dagen. Ik ben een geduldige leraar met veel passie voor het vak Nederlands. Grammatica, woordenschat, spreekvaardigheid, lezen of schrijven… We kunnen het allemaal samen oefenen! Ik wil jou graag stapsgewijs zien groeien en zelfverzekerder zien worden ten aanzien van je eigen leerproces. 

Heb ik je gemotiveerd, geïnspireerd en overtuigd van mijn passie voor het vak Nederlands, en wil je mij graag als jouw leraar? 
Dan kom ik graag met je in contact!

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Sarah Bouanan:

× Hoe kan ik je helpen?