Machteld Wijnja

Docent major Nederlands, Engels en Duits

Hoi, mijn naam is Machteld en ik ben een net afgestudeerde docente Engels. Mijn liefde voor taal breng ik graag over aan anderen. Jou kan ik helpen met het aanleren van de verschillende vaardigheden binnen de Engelse, Nederlandse en Duitse taal. Denk hierbij aan lees-, luister-, spreek- en schrijfvaardigheid, grammatica en woordjes leren. Door mijn ervaring als docent ben ik in staat je alle nodige tips en tricks mee te geven. Ik ben geduldig en vind het daarom geen probleem om struikelbrokken meerdere keren uit te leggen. 

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Machteld Wijnja. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Machteld Wijnja u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Machteld Wijnja:

× Hoe kan ik je helpen?