Manouk Kunkels

Docent minor Nederlands (Technisch lezen), Examentraining, Geschiedenis, Academische schrijf- en leesvaardigheid, Engels

Ik ben Manouk, 21 jaar oud en ik studeer momenteel nog aan de Radboud Universiteit. Ik geef al meerdere jaren bijles aan leerlingen. Ook coach ik deze personen waar nodig op persoonlijk vlak. Dit is absoluut mijn passie. De bijlessen die ik geef zijn heel divers: van eindexamentrainingen geven tot het geven van bijles in vakken, zoals geschiedenis, academische schrijf- en leesvaardigheid, Engels en Nederlands. Het vakgebied van de communicatie (en beïnvloeding) is mijn specialiteit. Ik zou mezelf dan ook omschrijven als een sociaal, extravert en open mens dat het liefst bezig is met het ondersteunen, adviseren en begeleiden van mensen die bijvoorbeeld ergens tegenaan lopen of ergens moeite mee hebben. Ik vind het fantastisch om te zien dat leerlingen zowel vooruitgang boeken op persoonlijk vlak als op het gebied van kennis. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met de positieve psychologie. Ik vind het erg belangrijk om te focussen op de positieve kwaliteiten van mensen. Dit pas ik toe in de manier van coachen en geven van bijlessen en dit heeft altijd een gunstig effect op de desbetreffende leerling. Hierbij is het ontwikkelen (of vergroten) van een ´positieve mindset´ bij de leerling altijd mijn streven. Alles begint met een (positieve) gedachte en ik geloof er dan ook sterk in dat gewenst resultaat pas kan worden bereikt als er een positieve mindset aanwezig is. 

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Manouk Kunkels. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Manouk Kunkels u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Manouk Kunkels:

× Hoe kan ik je helpen?