Reinier Baijens

Docent major NT 2, Nederlands, Spelling, Rekenen, Aardrijkskunde

Hallo, Mijn naam is Reinier en wat leuk dat ik jou misschien kan verder helpen!De afgelopen 14 jaar heb ik gewerkt als docent binnen het MBO. Ik gaf daar veel verschillende vakken zoals Nederlands, Rekenen, ICT, Office Trainingen, NT2 lessen, Burgerschap en meer.Naast docent ben ik ook coach en ondernemer. Ik woon en werk op Bonaire en heb naast mijn werkzaamheden hier nog volop tijd om jou te helpen. We maken samen een plan en gaan kijken hoe we je naar een hoger niveau kunnen brengen, zonder druk, maar vooral met veel plezier! Hoop binnenkort kennis met je te kunnen maken! Groetjes Reinier

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Reinier Baijens. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Reinier Baijens u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Reinier Baijens:

× Hoe kan ik je helpen?