Rowan Strating

Docent minor Engels, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie, Bedrijfseconomie en Informatica

Hallo! Ik geef les in Engels, wiskunde A, wiskunde B, economie, bedrijfseconomie en informatica. Ik vind het leuk om mensen te helpen en heb ook ervaring hierin. Ik heb havo en vwo examen gedaan, waardoor ik veel kennis heb van verschillende vraagstellingen en wat toetsen nou precies van je willen. Bovendien weet ik de beste leermethodes. Mocht je geinteresseerd zijn in bijles van mij, stuur gerust een berichtje!

Via volgende qr code kunt u de betaling voldoen:

Contact

Via volgend contactformulier kunt u contact leggen met docent Rowan Strating. Vul uw naam in. Vul uw email adres in. En vul in het bericht in wat de inhoud van de bijles moet zijn, zodat Rowan Strating u daar op gepaste wijze van antwoord kan voorzien. 

Online les?

Via de volgende knop kunt u een online les volgen van Rowan Strating:

× Hoe kan ik je helpen?